UFF mukaan Katveeton koulutie -kampanjaan

UFF edistää liikenne- ja työturvallisuutta kameratekniikan avulla


UFF tarjoaa suomalaisille helpon ja maksuttoman tavan kierrättää tarpeettomaksi jääneet vaatteet, jalkineet ja kodintekstiilit. UFF:n vaatekeräys toimii 5,4 miljoonan ihmisen kotipaikkakunnalla ja kaikki yhdistyksen yli 3000 keräysastiaa tyhjennetään vähintään kerran viikossa. UFF:n vaatekeräysastiat on sijoitettu keskeisille paikoille, jotta ne olisivat mahdollisimman helposti tavoitettavissa. Ammattitaitoiset ja kokeneet kuskit käyvät tyhjentämässä keräysastioita myös alueilla, joissa liikkuu paljon jalankulkijoita ja kevyttä liikennettä, esimerkiksi kaupunkien keskustoissa, kauppojen pihoissa, parkkialueilla ja teiden reunoilla. 


Kahteen UFF:n kuorma-autoon asennettiin Katve360-järjestelmä lokakuun aikana. Jatkossa kamerat asennetaan aina uuteen autoon vaihdon yhteydessä.

"Haluamme maksimoida kaikkien tienkäyttäjien turvallisuuden. Lisäksi kyse on myös työturvallisuudesta ja -hyvinvoinnista. Tavoitteemme on nolla tapaturmaa", UFF:n keräyspäällikkö Jari Töyrynen summaa syitä Katve-järjestelmän käyttöönotolle.


Kahdeksan vuotta UFF:n kuljettajana työskennellyt Ari Öblom on ajanut Katve-kameroilla varustetulla kuorma-autolla nyt kuuden päivän ajan. Miehen mielestä kamerajärjestelmä on lisännyt ajomukavuutta ja eron entiseen huomaa selvästi. 

”Pari päivää meni totutellessa, mutta olen tykännyt Katve-järjestelmästä. Siitä on ollut iso apu keskusta-alueilla. Etenkin oikealle käännyttäessä jalankulkijat on helpompi nähdä. Ihmiset seisovat monesti kaupunkien risteysalueilla hyvin lähellä tienreunaa, mutta kameroiden avulla on helpompi hahmottaa etäisyyttä heihin, Öblom kuvailee. 


Myös Töyrynen vahvistaa, että kuljettajilta on tullut Katveesta hyvää palautetta. Erityisesti näkyvyyden on kehuttu selvästi parantuneen, koska reaaliaikainen videokuva monesta eri kuvakulmasta helpottaa kuljettajaa huomaamaan auton ympärillä olevat esteet ja kevyen liikenteen.   Lisätietoja Katveeton koulutie -kampanjasta; www.katveturva.fi/koulutie

Avoin työpaikka - B2B Ratkaisumyyjä

Palkkaamme lisää henkilökuntaa osaksi yhä kasvavaa tiimiämme.

Lue lisää

Euroports on aloittanut Katve360-järjestelmän käytön!

Lue lisää

Katveturva ja Raskone yhteistyöhön

Katveturvan kameraratkaisut saatavissa nyt myös Raskoneelta! Kysy lisää lähimmästä Raskoneen toimipisteestä ja varaa asennus.

Lue lisää

Kirjastoautokampanja on päättynyt

Vastauksia tuli todella paljon ja voittajakunnan pisteiden laskenta on vielä kesken. Kiitos kaikille kuntaansa äänestäneille! Ilmoitamme voittajakunnan täällä kun se on selvillä.

Lue lisää

Äänestä omaa kuntaasi ja voita 50€!

Lahjoitamme eniten ääniä saaneelle kunnalle Katve360 -kameraratkaisun asennuksineen yhteen kirjastoautoon! Tehdään yhdessä liikkumisesta turvallisempaa.

Lue lisää

Katveturva mukana Maxpo 2017 - tapahtumassa Hyvinkäällä 7-9.9.2017

Lue lisää

Katveturva Länsi-Uudenmaan / Salon Seudun KasvuOpen - finaaliin

Katveturva Länsi-Uudenmaan / Salon Seudun KasvuOpen - finaaliin

Lue lisää

Rauman kaupunki panostaa jalankulkijoiden ja kevyen liikenteen turvallisuuteen

Rauman kaupunki panostaa jalankulkijoiden ja kevyen liikenteen turvallisuuteen

Lue lisää

Kiitos yhteistyöstä vuonna 2016

Hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2017!

Lue lisää

Vaasan kaupunki osallistuu Katveeton koulutie -kampanjaan.

Vaasan kaupunki lähtee ensimmäisten kaupunkien joukossa mukaan Katveeton koulutie -kampanjaan.

Lue lisää